Itörnal Spring!

Nu har vi kommit fram till den eviga vårens stad!
Vi kom först till den gigantiska flygplatsen i peking där vi stressade igenom passkontrollen till nästa flyg som skulle ta oss till Kunming. På flygplatsen fanns det konformade pappersmuggar som man kunde fylla med vatten i en fontän om man var törstig och på herrarnas gigantiska pissoaroas fanns det lugn och trevlig stämning med chopin och Für Elise i högtalarna. Musiken hade dock en hint av kinesisk touch på sig. Det var ingen Chopin som vi brukar kalla Chopin direkt. På planen har vi fått god kinesisk mat av biff och kycklingvalör.
Direkt när vi landade i Kunming möttes vi av shortsväder och den där berömda eviga vårens alla dofter. Vi möttes också av två glada kineser, Area och Johanna. Dom gav oss alla en fin liten rosa ros och tryckte in oss i en buss mot våra lägenheter. Jag och Flora har fått det största rummet!
Efter detta gick vi alla till en lokal kines och åt oss mätta på oändliga smårätter. Det bjöds på lotusrötter med havtorn, Aubergine i chilisås, någon gudomligt utsökt råraka, friterad majs, stekt ägg med tomat samt majs och pumpaplättar
Frid och fröjd i landet där Tranströmers näsa är böjd!

Kommentarer
Postat av: Inger Berg

Härligt d låter o vad god maten verkar:) jag har svarat på mailen oxå kram mam

2011-12-18 @ 17:35:35
Postat av: Dollsy

Härligt att du är framme! Ska bli roligt att följa era äventyr! Kram! D

2011-12-18 @ 19:43:28
Postat av: Elliot

Yo! Ni har ju varit med om mer än någon annan. Krej-C!

Så fina bilder! Alla färger. Love it.

Tack för att jag fick vara med på resan.

Välkommen hem!

Kram Elliot

2012-01-15 @ 08:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0